Gezin & Gezondheid

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Alain De Botton, The School of Life Goed genoeg ouderschap

  Levenslessen over ouderschap en opvoeding van de bekende Zwitsers-Britse schrijver en filosoof (1969). Met foto’s en illustraties in zwart-wit.

  Gedrukt boek

 • Simon Schama In gezonde staat

  Historische studie naar hoe pandemieën en de ontwikkeling van vaccins de wereldgeschiedenis hebben beïnvloed, met speciale aandacht voor het spanningsveld tussen de medische wetenschap en de politiek. Met foto’s en illustraties.

  Gedrukt boek

 • Joris Linssen Het boek Louis

  Dit is het verhaal van Louis en de invloed die hij heeft gehad op Joris Linssen. Louis wordt geboren in een taxi, te vondeling gelegd en later weer teruggehaald door zijn moeder, een prostituee uit Den Haag. Op zijn 21e wordt zij door een klant vermoord, terwijl Louis onschuldig gevangenzit in Parijs. Hij heeft een jeugd vol kindertehuizen en pleeggezinnen...

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Caroline Tensen Het verboden woord

Beschrijving van de klachten die vrouwen kunnen krijgen als gevolg van de overgang, aangevuld met het persoonlijke verhaal van de Nederlandse presentatrice. Met praktische informatie, gesprekken met experts en ervaringsverhalen van vrouwen in de overgang.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken