Het MeeMaakPodium

Terug naar Activiteiten

Voor wie is het MeeMaakPodium?

Wil je je passie een podium geven? Wil je een programma opzetten met een debatgroep, band of een kookclub? Of werk je liever achter de schermen mee? Alles is mogelijk op het MeeMaakPodium! Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. 

Het MeeMaakPodium is een plek van en voor iedereen. Wij bieden jou de ruimte om jouw droom, onder begeleiding, tot uitvoering te brengen. 

 

Locatie: Alphen aan den Rijn

Ga aan de slag in:
  •  buurthuis Mozaïek in Alphen-Noord
  •  Bibliotheek Alphen-Centrum

Lees meer over de locaties


Laat je inspireren!

Benieuwd naar welke activiteiten je (met je community) kunt organiseren? We geven je graag een kijkje in de keuken van andere MeeMaakPodia.

Drop the mic

MeeMaakPodium Wageningen organiseerde een maandelijkse avond van en door jonge talenten. Verschillende muzikanten lieten hun kunsten op het podium horen. Ook was er ruimte om spontaan iets te delen op het podium tijdens de tweede helft.

Lees meer op de website van bblthk

Het Kneuzencafé

Het Kneuzencafé, speciaal voor en door kneuzen, werd georganiseerd door schrijver en columnist Annelies Gramsma in samenwerking met de bblthk. Een plek voor mensen met gebreken, kuren en andere kwalen! 

Lees meer op de website van bblthk

Voorlezen in Haarlem-Oost

Bewoners van Haarlem-Oost organiseerden in de zomer van 2021 allerlei activiteiten om de wijk aantrekkelijker te maken voor ouders en kinderen. Ook Bibliotheek Zuid-Kennemerland deed mee.

Lees meer op de website van Bibliotheek Zuid-Kennemerland

  • Geef jouw talent een podium

    Heb jij ideeën over hoe je het podium wilt gebruiken óf wil je graag even brainstormen?


Het MeeMaakPodium wordt mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van: