Walk&Talk voor werkzoekenden is terug per 4 september

Gepubliceerd op: 30 juli 2018 13:42

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten zijn vanaf 4 september weer terug in de Bibliotheek Alphen Centrum, in samenwerking met WerkVindenAlphen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden
Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand tussen 9.30 en 11.30 uur plaatsvinden in de Bibliotheek Alphen Centrum.
Tijdens de bijeenkomsten is er tijd om te netwerken onder het genot van een kopje koffie. Aanmelden is niet nodig.

4 september thema: Netwerken
Netwerken is een belangrijk onderdeel bij de zoektocht naar nieuw werk. Tijdens de eerste netwerkbijeenkomst op 4 september is Michael Scholte gastspreker. Hij is één van de oprichters van WerkVindenAlphen en heeft veel ervaring met netwerken.

Samenwerking
De nieuwe samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam begin juli tot stand. Voor WerkVindenAlphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl