TaalCafé Zoeterwoude van start

Gepubliceerd op: 20 november 2017 15:46

Deze maand gaat het TaalCafé Zoeterwoude van start. Iedere derde maandagavond van de maand is iedereen tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in de Bibliotheek Zoeterwoude-Dorp aan de Schenkelweg. In het TaalCafé leer je nieuwe mensen kennen en oefen je op een leuke manier samen de Nederlandse taal. Je gaat in gesprek met mensen en speelt een (taal)spelletje. Je drinkt samen koffie of thee.

Iedereen die de Nederlandse taal wil oefenen en nieuwe mensen wil ontmoeten is van harte welkom. Het maakt niet uit welke taal je spreekt. Ook mensen die anderen willen helpen oefenen met de Nederlandse taal, zoals taalcoaches, taalmaatjes en vrijwilligers van vluchtelingenwerk van harte uitgenodigd naar de Bibliotheek Zoeterwoude-Dorp te komen. Het TaalCafé is laagdrempelig en er heerst een ontspannen sfeer. Meedoen is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig; je kunt gewoon binnenlopen.

Het TaalCafé is een initiatief van Bibliotheek Rijn en Venen en wordt in Zoeterwoude-Dorp vanaf nu georganiseerd op elke derde maandagavond van de maand. In 2017 is dat nog op 18 december. Het eerste TaalCafé in 2018 zal zijn op maandag 15 januari.