Oproep trouwfoto's Boskoop

Gepubliceerd op: 24 juni 2020 14:31

Bent u getrouwd in Boskoop? Heeft u trouwfoto’s van u als bruidspaar die gemaakt zijn in/voor/bij het Oude Raadhuis, waarbij een ruimte in of het monument zelf duidelijk zichtbaar is? Dan ontvangen wij graag deze foto om te gebruiken voor een tentoonstelling en een digitale collage die getoond worden in het Oude Raadhuis, zodra de bibliotheek daar haar intrek heeft genomen. De naam van het pand zal dan tevens veranderen naar: Het raadHuis.

Zoals u wellicht weet, verhuist de bibliotheek in de zomer van dit jaar naar Het raadHuis. Om de rijke historie van dit monumentale pand te behouden, wil de
bibliotheek de ‘trouwhistorie’ een plek geven. Wij zullen de trouwfoto’s van (oud-)Boskopers verwerken tot een tentoonstelling met afdrukken van een aantal foto’s en een digitale presentatie die tijdens de openingsmaand en ook nog een tijdje daarna te zien is.

Insturen foto's

Foto’s ontvangen wij graag digitaal met vermelding van rechthebbende(n) en vrij van rechten voor bovengenoemd gebruik. Mocht u geen digitale foto’s hebben, dan kunt u de foto (laten) inscannen of contact opnemen via de onderstaande gegevens.

U kunt de digitale foto’s mailen naar Patricia Lärche via p.larche@bibliotheekrijnenvenen.nl. De deadline voor het insturen van de digitale foto’s is 20 juli 2020.

Inscannen in de bibliotheek

Heeft u geen digitale foto’s en/of geen scanner in huis? Voor een goede beeldkwaliteit kunt u uw trouwfoto komen laten inscannen in Bibliotheek Boskoop op een van de volgende momenten:

• Maandag 6 juli van 14.00 - 16.00 uur
  • Woensdag 8 juli van 14.00 - 16.00 uur

Een medewerker van de bibliotheek is aanwezig om de scan uit te voeren.