Maatregelen Corona Bibliotheek Rijn en Venen

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 09:45

Update 17 maart 2020: alle vestigingen van de Bibliotheek Rijn en Venen zijn tot en met 6 april gesloten. Er worden tot 2 weken ná het opengaan van de vestigingen géén boetes berekend voor te laat ingeleverde materialen.

Vanzelfsprekend heeft Bibliotheek Rijn en Venen overleg gehad over de situatie die is ontstaan door de uitbraak van het corona-virus. De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus.

Alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen zijn gesloten voor publiek om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Vanaf zaterdag 14 maart tot en met maandag 6 april zijn we gesloten.

Alle activiteiten die gepland staan tot en met maandag 1 juni zijn geannuleerd. Via de website www.bibliotheekrijnenvenen.nl kunnen boeken worden verlengd.

Boetes te laat teruggebrachte materialen
Er worden tot 2 weken na openen van de vestigingen geen boetes berekend voor eventueel te laat ingeleverde materialen. Dit geldt voor alle bibliotheekvestigingen.

Online Bibliotheek
Gelukkig is de online Bibliotheek nog altijd open! Bij de online Bibliotheek krijg je toegang tot een wereld aan kennis. Geniet van de mooiste e-books en luisterboeken. Lees waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Check: www.onlinebibliotheek.nl