Joris' Kerstboom in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 6 december 2018 15:59

In onze bibliotheken (behalve in Leimuiden) staat van 8 t/m 23 december een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In jouw bibliotheek kun je de komende tijd hetzelfde doen.

Knutsel je eigen wens

Naast de kerstboom in de bibliotheek staat een tafel met kerstballen. Deze kun je vullen met een persoonlijke boodschap, een tekening of een foto van een persoon die veel voor je betekent. Je kunt een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom. Op 24 december kun je je wens weer komen ophalen als je dat wilt.