Feestelijke opening bibliotheek Boskoop op 12 september

Gepubliceerd op: 7 september 2020 10:13

Het is bijna zover: op zaterdag 12 september opent de nieuwe bibliotheekvestiging Boskoop in Het raadHuis.

In dit gebouw zullen voortaan ook BSO De Bieb van Junis Kinderopvang te vinden zijn. Ook Tom in de Buurt hoopt hier binnenkort in te trekken.

Tijdens een rondgang door het gebouw op de openingsdag ontdekken bezoekers het mooie pand van binnen en maken zij ennis met wat er te beleven zal zijn in Het raadHuis. Iedereen is welkom in de bibliotheek Boskoop. Naast het lenen van materialen is de bibliotheek ook een plek om te ontmoeten, te ontspannen en je talenten te ontwikkelen.

Let op: het lenen en inleveren van materiaal is op de openingsdag niet mogelijk. Alleen mensen die zich aanmelden via de website van de bibliotheek worden tijdens de openingsdag ontvangen. Dit om een veilige omgeving te kunnen bieden die voldoet aan de corona richtlijnen.

Activiteiten voor iedereen

In de openingsmaand oktober is er van alles te doen om Het raadHuis en de nieuwe bibliotheek te ontdekken. Volg de verhalentour, bezoek de tentoonstelling Bruidsparen van het Raadhuis, de Muzikale Zaterdag of experimenteer tijdens Kunstmakers. Ook voor de jeugd is er van alles te doen: van Knotsgekke Experimenten tot Muziek op Schoot en een workshop vloggen met Luna. Kom, proef en ontdek de nieuwe bibliotheek!

Vanwege de corona maatregelen zijn alle activiteiten op basis van reservering. De agenda is te bekijken op deze website.

Adres en openingstijden

Het nieuwe adres van Bibliotheek Boskoop is: Raadhuisplein 3, 2771 EK Boskoop.

Bibliotheek Boskoop is op 26 september gesloten.

Let op: vanwege de opening van bibliotheek Alphen Centrum is bibliotheek Boskoop op zaterdag 26 september gesloten.