Ruimere openingstijden Bibliotheek Leimuiden

Gepubliceerd op: 7 augustus 2018 09:01

Vanaf 28 augustus is de bibliotheek in Leimuiden ook iedere dinsdagavond open van 19.00 – 20.30 uur.

Bibliotheek in Het Spant
Sinds eind vorig jaar heeft Leimuiden een eigen bibliotheekvestiging. Veel mensen hebben dit bibliotheekpunt in Het Spant al gevonden. Voor mensen die overdag de bibliotheek niet kunnen bezoeken gaat de bibliotheek binnenkort ook één avond open. Vanaf dinsdag 28 augustus is iedereen wekelijks welkom van 19.00 - 20.30 uur.

Het biebpunt zoekt ook enthousiaste vrijwilligers
Iedereen die het leuk lijkt om zelf als vrijwilliger aan de slag te gaan in het nieuwe biebpunt kan kijken op de website van de bibliotheek.

Iedereen is welkom
Niet alleen kinderen, maar ook hun ouders en de ouderen in Leimuiden en omgeving zijn welkom in het biebpunt in Het Spant. Naast het lenen van materialen is de bibliotheek ook een plek om te ontmoeten, te leren en talenten te ontwikkelen. Daar hoeven mensen geen lid van de bibliotheek voor te zijn. Kinderen kunnen tot hun 18e jaar gratis lid worden bij de bibliotheek.

Het biebpunt Leimuiden is vanaf 28 augustus drie keer per week open:

Dag Openingstijden
Dinsdag 19.00 – 20.30 uur