Belastingaangifte? De Bibliotheek helpt je op weg!

Gepubliceerd op: 6 maart 2020 17:13

Mensen die hulp nodig hebben bij de digitale Belastingaangifte of het aanvragen van online toeslagen, kunnen van 2 maart t/m 29 april terecht bij de Bibliotheek Alphen Centrum en Roelofarendsveen. Samen met Tom in de Buurt, ’t Gilde en De Driemaster biedt de Bibliotheek een Belastingspreekuur waar mensen gratis terecht kunnen voor hulp en advies.

Tijdens het Belastingspreekuur krijgen bezoekers hulp bij het invullen
van de aangifte. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek computer- en internetgebruik.

De service is gratis en de computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar,
ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek.

Waar en wanneer?

Het Belastingspreekuur vindt plaats van 2 maart t/m 29 april van 10:00 uur tot
12:00 uur – elke maandag en woensdag in Bibliotheek Alphen centrum en elke
dinsdag in Bibliotheek Roelofarendsveen.

Bezoekers van het Belastingspreekuur dienen de volgende documenten mee te nemen:

• Jaaropgave(n) 2019
  • Digid inlogcode en wachtwoord
  • bonnetjes en bewijzen van aftrekposten
  • en een geldig legitimatiebewijs

Inkomensgrens

In Roelofarendsveen kun je i.v.m. een inkomensgrens alleen terecht bij het Belastingspreekuur wanneer je in 2020 huurtoeslag ontvangt.

Alle data en tijden zijn te vinden in de agenda op onze website www.bibliotheekrijnenvenen.nl