Afhaalpunt De Barg Hoogmade geopend

Gepubliceerd op: 8 januari 2020 11:04

Op 8 januari opent wethouder Floris Schoonderwoerd om 14.00 uur het nieuwe afhaalpunt van de Bibliotheek in Hoogmade. Vanaf dat moment kunnen inwoners van Hoogmade hun gereserveerde bibliotheekboeken ophalen in De Barg.

Voor aanwezigen en belangstellenden staat op 8 januari om 14.00 uur de koffie met wat lekkers klaar. Want vanaf dan hoeven ook de inwoners van Hoogmade niet meer te reizen om bibliotheekboeken te kunnen lezen. In samenwerking met Stichting Cultureel Centrum Hoogmade mag de bibliotheek gebruik maken van een kast in De Barg waar gereserveerde boeken kunnen worden opgehaald en ook weer worden ingeleverd. 

Collectie
In de Barg staat geen collectie, er worden alleen gereserveerde titels geleverd. Die kunnen iedere woensdag en donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur afgehaald worden. Mensen die liever komen snuffelen in de collectie zijn uiteraard ook welkom om te lenen in één van de 10 andere vestigingen van de Bibliotheek Rijn en Venen. 

Iedereen is welkom
Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen in Hoogmade en omgeving kunnen, als ze lid zijn, gebruik maken van het afhaalpunt. Kinderen worden uiteraard gratis lid. Meer informatie over lid worden is op deze website te vinden.