Resultaat 1 - 10 (van 47)

Weergaveopties:

• BEZOEK AAN BIBLIOTHEEK RIJN EN VENEN? RESERVEER EEN TIJDSLOT!

22 oktober 2020

Vanaf woensdag 21 oktober zijn de vestigingen van de Bibliotheek Rijn en Venen alleen te bezoeken na het reserveren van een tijdslot. Dit is in verband met de nieuwe maatregelen rondom het corona-virus.

Bekijk details van BEZOEK AAN BIBLIOTHEEK RIJN EN VENEN? RESERVEER EEN TIJDSLOT!

• Vanaf maandag 5 oktober bezoek aan bibliotheek Alphen aan den Rijn alleen mogelijk na aanmelding.

2 oktober 2020

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen rondom het corona-virus kan de bibliotheek in Alphen aan den Rijn helaas niet meer onbeperkt bezoekers ontvangen. Vanaf maandag 5 oktober kunnen alleen bezoekers die vooraf een reservering plaatsen naar binnen.

Bekijk details van Vanaf maandag 5 oktober bezoek aan bibliotheek Alphen aan den Rijn alleen mogelijk na aanmelding.

• Feestelijke opening Alphen Centrum 26 september

17 september 2020

Het is bijna zover: Bibliotheek Alphen Centrum gaat weer open! Het gebouw waar de bibliotheek zich in bevindt is een prachtige eyecatcher in het centrum van Alphen aan den Rijn. Ook de VVV, WerkVinden2.0, het Erfgoedcentrum, Huis van Duurzaamheid, de fietsenstalling en de parkeergarage zijn er te vinden. Bij Grand Café KADE 10 kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, maar ook de verrassende lunchkaart ontdekken.

Bekijk details van Feestelijke opening Alphen Centrum 26 september

• Feestelijke opening bibliotheek Boskoop op 12 september

7 september 2020

Het is bijna zover: op zaterdag 12 september opent de nieuwe bibliotheekvestiging Boskoop in Het raadHuis.

Bekijk details van Feestelijke opening bibliotheek Boskoop op 12 september

• Oproep trouwfoto's Boskoop

24 juni 2020

Bent u getrouwd in Boskoop? Heeft u trouwfoto’s van u als bruidspaar die gemaakt zijn in/voor/bij het Oude Raadhuis, waarbij een ruimte in of het monument zelf duidelijk zichtbaar is? Dan ontvangen wij graag deze foto om te gebruiken voor een tentoonstelling en een digitale collage die getoond worden in het Oude Raadhuis, zodra de bibliotheek daar haar intrek heeft genomen. De naam van het pand zal dan tevens veranderen naar: Het raadHuis.

Bekijk details van Oproep trouwfoto's Boskoop

• Vestigingen Alphen Centrum, Zoeterwoude-Dorp en Boskoop weer open!

15 mei 2020

Op woensdag 6 mei kondigde premier Rutte aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. Bibliotheek Alphen Centrum, Boskoop en Zoeterwoude-Dorp zijn inmiddels weer open voor publiek. De bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers veilig is om langs te komen.

Bekijk details van Vestigingen Alphen Centrum, Zoeterwoude-Dorp en Boskoop weer open!

• Digitale hulp met de DigiLijn van Bibliotheek Rijn en Venen

4 mei 2020

Leren computeren of hulp nodig bij digitale vragen? Om de Corona periode goed door te komen start Bibliotheek Rijn en Venen de DigiLijn. De DigiLijn geeft telefonisch tips en hulp bij het ontdekken van de online wereld. Zo krijgt iedereen toegang tot de mogelijkheden van het internet.

Bekijk details van Digitale hulp met de DigiLijn van Bibliotheek Rijn en Venen

• Digitaal in contact met de Bibliotheek

14 april 2020

De Bibliotheek gaat op 21 april van start met een wekelijkse service om laag-digivaardigen, kwetsbare ouderen en laag-taalvaardigen te ondersteunen. Door de huidige maatregelen rondom Corona heeft deze kwetsbare groep een grotere kans om in een isolement te raken. De ondersteuning op afstand is bedoeld om iedereen veilig toegang tot digitale media te verlenen in deze uitdagende tijd.

Bekijk details van Digitaal in contact met de Bibliotheek

• Artikel vrijwilliger Hanny bij Bibliotheek Rijn en Venen

14 april 2020

Vrijwilligerswerk bij Bibliotheek Rijn en Venen maakt je wereld leuker. Vrijwilliger word je om verschillende redenen; om bij te dragen aan de maatschappij, om te helpen, voor sociaal contact of om je te ontwikkelen. Zo werkt ook onze vrijwilliger Hanny al drie jaar met veel plezier in Bibliotheek Alphen Centrum. Ze wordt erg blij van het vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek. Natuurlijk zijn wij ook heel blij met Hanny en al onze andere vrijwilligers! Maar hoe ziet het werk als vrijwilliger in de...

Bekijk details van Artikel vrijwilliger Hanny bij Bibliotheek Rijn en Venen

• Maatregelen Corona Bibliotheek Rijn en Venen

13 maart 2020

Update 3 april 2020: alle vestigingen van de Bibliotheek Rijn en Venen zijn tijdelijk gesloten. Er worden tot 2 weken ná het opengaan van de vestigingen géén boetes berekend voor te laat ingeleverde materialen.

Bekijk details van Maatregelen Corona Bibliotheek Rijn en Venen