Resultaat 1 - 10 (van 161)

Weergaveopties:

• Bibliotheek Boskoop in het oude Raadhuis

19 mei 2017

Op donderdag 18 mei heeft de gemeenteraad ingestemd met de verhuizing van de bibliotheek naar het Oude Raadhuis in Boskoop. Eind 2017 wordt gestart met de verbouwing, waarbij de historische en unieke monumentale waarde behouden blijft.

Bekijk details van Bibliotheek Boskoop in het oude Raadhuis

• Alphen krijgt nieuwe bibliotheek mét daktuin

19 mei 2017

Op donderdag 18 mei heeft de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn ingestemd met de nieuwbouwplannen voor een duurzame bibliotheek en archief met daktuin, parkeergelegenheid en fietsenstalling. De wens is om de deuren vanaf eind 2018 of begin 2019 te openen.

Bekijk details van Alphen krijgt nieuwe bibliotheek mét daktuin

• Bibliotheek stopt als leercentrum voor SeniorWeb

20 juni 2017

Vanaf augustus dit jaar gaan Bibliotheek Rijn en Venen en SeniorWeb ieder hun eigen weg. De bibliotheek wil met haar digitale cursussen ook andere doelgroepen aanspreken.

Bekijk details van Bibliotheek stopt als leercentrum voor SeniorWeb

• Activiteiten Bieb in Alphens Nieuwsblad

1 juni 2017

Vanaf juni staat de activiteitenkalender van de Bibliotheek elke eerste woensdag van de maand in het Alphens Nieuwsblad. Zo hoef je niets te missen!

Bekijk details van Activiteiten Bieb in Alphens Nieuwsblad

• Wandelen voor Vrede

13 april 2017

'Het is inderdaad in de ontmoeting tussen mensen met een verschillende levensweg dat onze ogen worden geopend voor zienswijzen die anders niet zichtbaar zouden zijn geweest' - Daisaku Ikeda

Bekijk details van Wandelen voor Vrede

• Han de Jager bezoekt basisschool de Jenaplaneet

11 april 2017

Afgelopen donderdag, 6 april, bezocht wethouder Han de Jager Basisschool de Jenaplaneet in Alphen aan den Rijn.

Bekijk details van Han de Jager bezoekt basisschool de Jenaplaneet

• Opening Bieb op School Jenaplaneet

21 maart 2017

Op maandag 20 maart is de Bibliotheek op School officieel geopend bij Basisschool Jenaplaneet in Alphen aan den Rijn.

Bekijk details van Opening Bieb op School Jenaplaneet

• Opening mediatheek Groene Hart Leerpark

21 maart 2017

Op donderdagochtend 16 maart is de mediatheek op het Groene Hart Leerpark officieel geopend door wethouder Kees van Velzen.

Bekijk details van Opening mediatheek Groene Hart Leerpark

• Julian wint Voorleeswedstrijd

23 februari 2017

Tien leerlingen uit groep 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Nieuwkoop namen het op zaterdag 18 februari tegen elkaar op tijdens een lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2017.

Bekijk details van Julian wint Voorleeswedstrijd

• Weer volop vacatures!

6 februari 2017

Wie bij de Bibliotheek wil werken hoeft zelf geen boekenwurm te zijn. Wel moet je goed kunnen omgaan met allerlei vormen van informatie en een dienstverlenende instelling hebben. Want daar draait het om bij het bibliotheekwerk: de juiste informatie naar de klant brengen. En dat kan op vele manieren.

Bekijk details van Weer volop vacatures!