• Speurtocht in de Bibliotheek!

Tijdens De Nationale Voorleesdagen is er een Speurtocht voor jou en je kleuter in de Bibliotheek. Dit doe je langs prachtige prentenboeken uit de Prentenboek Top Tien. Aan het einde is er een leuke verrassing!
    In elke vestiging behalve Leimuiden.

• Peutervoorlezen en knutselen in de bieb!

Elke laatste woensdag van de maand is er een gezellige voorlees- en knutselochtend voor peuters in de Bibliotheek Rijn en Venen.

Kom binnen en schuif gezellig aan! In het kader van De Nationale Voorleesdagen zal er op woensdag 31 januari voorgelezen worden uit o.a. het prentenboek Sssst! De tijger slaapt.

Voorlezen en knutselen voor peuters | 2-4 jarigen van 10.30-11.30 uur.In alle vestigingen.

• Kidsvoorlezen en knutselen in de bieb!

Elke laatste woensdag van de maand is er een gezellige voorlees- en knutselmiddag voor kinderen in de bibliotheek van Rijn en Venen. Kom binnen en schuif gezellig aan!

Kidsvoorleesmiddag | 4-8 jarigen van 15.00-16.00 uur.In de vestigingen Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuwkoop en Ter Aar.

Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken.

Er is alleen een probleem: alle dieren moeten erlangs en ze ligt vreselijk in de weg. Hoe gaan ze dat oplossen? Gelukkig heeft de slimme kikker een idee: alle dieren zweven een voor een met een ballon over de tijger heen.

Ssst! De tijger slaapt! geschreven door Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018!

Gratis een kleine tijger cadeau bij een lidmaatschap!

Kleine lezers tot 6 jaar worden tijdens De Nationale Voorleesdagen gratis lid en ontvangen de tijger als vingerpoppetje cadeau*.

Wees er snel bij, want OP=OP!

*Alleen bij inschrijving in de vestiging

Voorlezen uit Ssst! De tijger slaapt