Hulp nodig bij belastingaangifte?

Is je inkomen minder dan 130% van de bijstandsnorm*? Dan ben je van harte welkom tijdens het gratis inloopspreekuur!

Iedere dinsdag en donderdag van 6 maart - 12 april is Tom in de Buurt tussen 14.00 en 16.30 uur in de Bibliotheek Alphen aanwezig om je te helpen met het invullen van de belastingaangifte.

*Tot 130% bijstandsnorm

PC nodig voor belastingaangifte?

Als inwoner van de gemeente Alphen aan den Rijn ben je op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.30 van harte welkom in de Bibliotheek Alphen. Je kunt dan gratis 1 uur gebruik maken van het internetterras om zonder begeleiding je belastingaangifte te doen.

Vergeet niet om bij de balie te laten zien dat je je belastingspullen meegenomen hebt om gratis gebruik te kunnen maken van de PC.

Niet vergeten mee te nemen...

Om je belastingaangifte in te vullen heb je verschillende gegevens nodig. We hebben een handige boodschappenlijst gemaakt zodat je niks vergeet en het invullen van de belastingaangifte zó gebeurd is.