Standhouders boekenweek

Verrassend Creatief!

 • Bookface met fotograaf Sabrina

  Tijdens de Ladies Night kun je bookfacen! Doe mee en ervaar wat bookfacen is. Je komt fotograaf Sabrina vanzelf tegen!

 • Kleertjes van Oma &Co

  Marja en kleindochter Jaimy maken allerlei babyspulletjes van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen, linnen en hout. Jaimy maakt bijtringen en speenclips en Marja verzorgt de babykleertjes en aanverwante spulletjes. Marja is van kind af aan gek op mooie stoffen en kleuren, zeker als ze daar iets moois van kan maken. En vorig jaar zei Jaimy:" Kom oma we gaan 'n website beginnen". En dat is Kleertjes van Oma & Co geworden. Kom snuffelen tussen de creaties en op verzoek worden er bijtringen en slofjes ter plekke gemaakt.

  Oma & Co

 • Rangetje

  Rangetje verzorgt ballonnendecoraties op feesten en partijen. Daarnaast komt zij als ballonvouwer op kinder- en bedrijfsfeesten. Laat je verrassen door alle mogelijkheden!

  Rangetje

 • Het Vrolijke H’art

  Het Vrolijke H’art maakt eigenlijk alles waar je vrolijk van wordt. Denk bv aan geboorteklompjes en andere herinneringscadeaus. Maar ook keramiek of kralen. Op dit moment kun je worshops ‘servies stippen’ met speciale porseleinverf volgen. Kom tijdens de Ladies Night kun je zelf ervaren wat 'stippen' is!

  Het Vrolijke H'art

 • Carmén Huisman Grafisch Design

  Carmén Huisman werkt als freelance grafisch ontwerper. Samen met vriendin Madicke geeft ze elke maand een handletter workshop en worden ze regelmatig gevraagd voor babyshowers, vrijgezellenfeesten en teamuitjes. Daarnaast ontwerpen we kaarten en cadeautjes die we verkopen in de webshop. Probeer het zelf tijdens de Ladies Night: een boekenlegger handletteren!

  Carmen Huisman

 • eLAB®

  Kom ook ontekken in het eLAB®! Mediawijsheid en digitale vaardigheden kennen voor ons geen geheimen. Iedere woensdagmiddag zijn er activiteiten in de Bibliotheek. Maak tijdens de Ladies Night een verrassend aandenken bij het greenscreen en laat je verrassen door de digitale proeverij!

  Meer

 • Bibliotheek Rijn en Venen

  De bibliotheek Rijn en Venen organiseert een miniworkshop Boekkunst. Want oude boeken weggooien is zonde! Je kunt namelijk leuke en verrassende dingen doen met oud leesvoer. Zo kunnen boeken duurzamer worden dan je denkt.

  Bibliotheek


Verrassend Mooi van buiten!

 • Zepig

  Wij zijn Zepig - De Online Zeepwinkel en we willen graag iedereen aan de natuurlijke zeep krijgen.. Probeer de samples!

  Zepig

 • Knappe Kappers

  Knappe Kappers is een expert in het stellen van haar en kleur diagnoses. Deze avond kun je vrijblijvend een advies op het gebied van haarverzorging en mooie kleuring ontvangen. Laat je ook inspireren door het haar van de modellen tijdens de modeshow dat door Knappe Kappers is verzorgd!

  Knappe Kappers

 • TOF en Gaaf

  2 trendy casual fashion winkels in het centrum van Alphen aan den Rijn. Bij TOF kan je terecht voor verschillende merken zoals Studio-Anneloes, Geisha, Minus en Esqualo. Bij Gaaf hebben we een shop-in-shop van YAYA en verkopen we kleding t/m maat 48. Bij beide winkels kan je slagen voor elke gelegenheid, van stoere outfits tot een prachtige set van casual tot chic. Tijdens de Ladies Night zullen wij de nieuwste zomercollectie presenteren door middel van een modeshow en er is gelegenheid om de collectie te bekijken en te passen!

  Tof en Gaaf

 • Footloose

  Maak kennis met de mogelijkheden van massages van Footloose! Tijdens de Ladies Night zal Kitty korte massages en/of handmassages verzorgen

  Footloose

 • Mooi Zo!

  Mijn naam is Sandra van den Burg en ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste bij Mooi zo schoonheidsinstituut. Tijdens de Ladies Night laat ik zien wat de trends zijn voor make-up voor komend voorjaar en zomer. Ik geef advies welke kleuren je het beste staan en hoe je deze make-up het beste bij jezelf aan kunt brengen. Ik zal de hele avond bij vrijwilligers uit het aanwezige publiek make-up aanbrengen.

  Mooi Zo!


Verrassend Sportief

 • Teus de Kruyf Institute

  Boksschool Teus de Kruyf is de plek waar iedereen kan leren boksen. Wij verzorgen bokstrainingen op diverse niveaus en voor alle leeftijden. Respect staat bij ons hoog aangeschreven en de lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Of je nou interesse hebt in een conditionele workout, een zaktraining, een bokstechnische training of een familietraining. 7 dagen per week staan wij voor je klaar. Laat je tijdens de Ladies Night verrassen door een demo van de ladies van Teus de Kruyf Institute en probeer het zelf uit!

  Teus de Kruyf Institute

 • ARC - Vrouwen 1 en 2

  Laat je verrassen door de vrouwen van voetbalvereniging ARC!

  ARC Vrouwen

 • Spartainfit

  Wij zijn Spartainfit. Wij verzorgen diverse trainingen op maat aangeboden voor groepen en bedrijven. Dagelijks geven wij bootcamp, obstacle training en personal training. Wij trainen op onze eigen stormbaan in Alphen aan den Rijn. Kom testen tijdens de Ladies Night!

  Spartainfit

 • Salsa - Dans voor Mij

  Iedereen die van dansen houdt, is welkom bij de dansgroep “Dans voor Mij” (DvM). DvM maakt dansen toegankelijk voor iedereen, zelfs als je denkt dat je niet kunt dansen. Wij dansen vanuit het hart om het gevoel dat de muziek ons geeft over te dragen op de ander. Kom langs onze stand tijdens de Ladies Night of laat je verrassen door onze demo.

  Salsa


Verrassend Mooi van binnen!

 • Prachtige Mama's

  Maak kennis met Rachèl van de geweldige blogs van Prachtige Mama's!

  Prachtige Mama's

 • MensTypes - Herken je ideale partner

  Monica Wardenaar is schrijster van het boek 'Jij past echt bij mij'. Zij geeft een korte presentatie over haar boek en de MensTypes. Laat een foto zien van iemand waarvan je wilt weten of hij /zij bij je past of als je wilt weten waarom het met een ex bijvoorbeeld niet werkte. Wil je zeker zijn van een plekje aan tafel bij Monica tijdens de Ladies Night, schrijf je dan in via de website of bij de infobalie in de bibliotheek.

  Meer

 • De Theeboom

  Esther zal de hele avond door thee laten proeven, haar theeparty promoten en informatie geven hoe de thee wordt geplukt en het verdere proces hiervan.

  De Theeboom

 • Nice Moments

  Nice Moments neemt je mee in de wereld van motivatie- en compliment kaartjes, post- en sieradenkaarten en leuke sleutelhangers!

  Nice Moments

 • Petra Veldhuis

  Je wordt meegenomen naar positief ouderschap in combinatie met goed zorgen voor jezelf, je relatie én je gezin. Petra Veldhuis weet dat dat kan. Waar moeilijkheden zijn, ziet zij mogelijkheden.

  Petra Veldhuis

 • SuperVisie & Co

  Marga Brancart-van Gestel runt met veel plezier de praktijk Supervisie & Co, een praktijk voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Schrijf je hieronder alvast in voor het spreekkwartier tijdens de Ladies Night!

  SuperVisie & Co

 • Bibliotheek Rijn en Venen

  Laat je verrassen door de Bibliotheek!

  Bibliotheek

Reserveer een plek aan tafel bij MensTypes

Je kunt nu al een plek reserveren bij Monica aan tafel, om haar een foto te laten zien van iemand waarvan je wil weten of hij/zij bij je past of waarom het met een ex bijvoorbeeld niet werkte. Wil je zeker zijn van een plek tijdens de Ladies Night, schrijf je dan nu al in!

Schrijf je in!

Spreekkwartier SuperVisie & Co

Je kunt je nu al inschrijven voor een spreekkwartier tijdens de Ladies Night o.v.v. je naam en vraag. In 15 minuten word je op weg geholpen om antwoord te vinden op jouw vraag (bijv. 'hoe tevreden ben ik nu met mijn leven' of 'wat is mijn passie en streef ik die wel na?'), waarna je er zelf verder mee aan de slag kan!

Schrijf je in!