Boekenweek

Ladies Night

op 28 maart in de Bibliotheek!

De standhouders stellen zich voor

Bekijk de agenda

en laat je verrassen tijdens de Boekenweek!

Moederschap-Gouden Eeuw

Sophie Oosterwijk vertelt over ‘De kunst van het Moederschap in de Gouden Eeuw’ aan de hand van schilderijen met moeder en kind in de hoofdrol.

• 25 maart 2019
  • Bibliotheek Boskoop

Meester Mark

Mutsenmoeders, fluormoeders (en andere ouders die stiekem de school runnen), ze komen allemaal voorbij tijdens de lezing van schrijver en journalist Mark vd Werf.

• 29 maart 2019
  • Bibliotheek Nieuwkoop

Cursus creatief schrijven

Tijdens de workshop Creatief Schrijven,  onder begeleiding van Rita Snoek, leer je aan de hand van korte opdrachten schrijven wat er in je opkomt.

• 25 maart 2019
  • 10.00 uur
  • Bibliotheek Zoeterwoude
  • 26 maart 2019
  • 13.00 uur
  • Bibliotheek Roelofarendsveen
  • 29 maart 2019
  • 10.00 uur
  • Bibliotheek Ter Aar

Ella Bakt jurylid bij Heel de Bieb Bakt

Ella van Haeringen van Ella Bakt is 1 van de juryleden van de vakjury tijdens Heel de Bieb Bakt. Ze heeft een bijzondere bakkerij in Boskoop en bakt wekelijks een wisselend assortiment puur (desem)brood: uniek brood in de regio! Voor particulieren bakt ze (op bestelling) op vrijdag en zaterdag, op andere dagen werkt ze voor horeca en winkels.

Corrie Wagenaar jurylid Heel de Bieb Bakt

"Koken en bakken vind ik heerlijk om te doen. Vorig seizoen mocht ik meedoen met Heel Holland Bakt en werd na enkele voorronden gekozen bij de laatste tien. En dan sta je opeens in de tent! Het leuke aan bakken vind ik vooral dat je iedereen blij maakt het het resultaat. Natuurlijk is de smaak en hoe het eruit ziet van belang, maar bovenaan moet staan dat je er plezier in hebt!"

Ladies Night - VOLGEBOEKT

Kom samen met je vriendinnen shoppen bij de mooiste kraampjes en doe mee aan één van de workshops tijdens de avond. Beleef een te gekke #nightatthebieb!

Heel de Bieb Bakt

HBB

Schrijf je vóór 21 maart in en verras de jury tijdens de Ladies Night met jouw favoriete zoete lekkernij - naar (groot)moeders recept!

Publieksjury

Voor Heel de Bieb Bakt zijn we op zoek naar een echte zoetekauw! Schrijf je in bij jouw vestiging en wie weet zit jij straks in de publieksjury van Heel de Bieb Bakt.