Yoni Strien

Werkgebied: Noord, en BAZ (Boskoop, Aarlanderveen en Zwammerdam)

Leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Yoni Strien. Ik heb de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming gedaan en werk sindsdien als maatschappelijk werker in het culturele werkveld. In de afgelopen tien jaar heb ik jeugdtheatervoorstellingen geproduceerd en kunsteducatieprojecten op basisscholen georganiseerd. Ik heb altijd als organisator en verbinder gewerkt, als een spin in het web van culturele en maatschappelijke partners met jeugd als specialisme. Nu mag ik in mijn thuisgemeente de mooie rol van cultuurcoach vervullen.

Als cultuurcoach wil ik me inzetten voor Community Art. Daarbij zet ik kunst in als middel om mensen met elkaar te verbinden en als middel tot ontwikkeling. Natuurlijk is het mooi tot een waanzinnig kunstwerk of een spetterende voorstelling te komen, maar dat is niet het allerbelangrijkste. Het doel is samen een nieuwe ervaring opdoen, ontdekken waar je kracht ligt, leren voorbij creatieve obstakels te komen en jezelf te verbazen over je eigen kunnen!

Het is mijn kracht bruggen te slaan en idee├źn te concretiseren. Daarmee hoop ik inwoners en partners te helpen hun plannen werkelijkheid te maken. Ik kijk er naar uit veel inwoners van Alphen aan den Rijn te ontmoeten en nodig je van harte uit mij een bericht te sturen als er bij jou een creatief idee borrelt.

Contactgegevens

email: y.strien@bibliotheekrijnenvenen.nl

telefoonnummer: 0682660871