Aubrey Snell

Werkgebied: Centrum en BAZ (Boskoop, Aarlanderveen en Zwammerdam)

Leuk je te ontmoeten!

Ik ben Aubrey Snell, moeder van drie meiden, getrouwd met Simon, een goeie hobbykok, waar onze lieve hond Loeki ook zijn voordelen van heeft.

Door mijn nieuwsgierigheid en passie voor kunst en muziek verveel ik mij nooit. Als driejarige zat ik gekluisterd aan de platenspeler met muziek van Satie. Sindsdien heeft muziek mij nooit meer losgelaten. Eerst blokfluit, toen piano en daarna dwarsfluit. Op mijn vijftiende werd het de saxofoon: stoer, gaaf, met een funky geluid! Ook ontdekte ik theater. Ik heb op het conservatorium mijn master cum laude afgerond met een onderscheiding als saxofonist. Ook studeerde ik cum laude af aan de Amsterdamse Theater Academie als theatermaker en regisseur.

Losgaan als een personage of musiceren op een podium, daar word ik blij van. Ik maak, schrijf en speel in theater- en muziekvoorstellingen. Zonder muziek kan ik niet ademen, zonder theater kan ik niet lachen en zonder nieuwsgierigheid kom ik niet tot nieuwe idee├źn.

Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam als cultuurcoach. Ik werk graag in de wijken om kunstprojecten te ontwikkelen, deze met bewoners uit te voeren, en kunst en cultuur te bevorderen. Ik ben gefocust op het ontwikkelen van waardevolle projecten die een blijvend effect hebben. Naast alle werkzaamheden en passies doe ik een studie kinder- en jeugdpsychologie, luister ik graag podcasts en ga ik er op uit met mijn gezin.

Contactgegevens

email: a.snell@bibliotheekrijnenvenen.nl

telefoonnummer: 0683717971